085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Full service, inclusief verzekeringen

Centraal Station Hypotheken helpt je graag op een manier die bij jou past. Als je nergens omkijken naar wilt hebben, is dit pakket voor jou. Schakel ons in en korte tijd later zit je bij de notaris om de hypotheekakte te ondertekenen.

 • Gratis oriënterend gesprek1e klas Centraal Station Hypotheken
  Tijdens het eerste gesprek is er voor jou alle gelegenheid om je vragen te stellen en kijken we of er een klik is. We kunnen je op basis van globale gegevens een indicatie geven van de mogelijkheden.
 • Uitgebreide inventarisatie
  We maken een opname van je huidige financiële en fiscale situatie en brengen ook je (fiscale) verleden in kaart, zodat we alle fiscaliteiten mee kunnen nemen in het hypotheekadvies. Dat is van belang als je eerder je hypotheek hebt overgesloten of een woning verkocht hebt.
 • Analyse betaalbaarheid nu, bij pensioen, bij overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  Je zit zelf aan het stuur, maar je staat er niet alleen voor. Wij toetsen of de hypotheekconstructie nu en straks betaalbaar is. We laten je ook zien hoe je er financieel voorstaat als je onverhoopt niet meer kunt werken door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.
 • Stukken per post of digitaal aanleveren
  De geldverstrekker wil een aantal documenten van je ontvangen. Die stukken kun je ons als PDF-bestanden toesturen. Je mag ze ook per post sturen, dan scannen wij ze voor je in.
 • Afsluiten risico- en/of woonlastenverzekering
  Als uit het advies blijkt dat het afsluiten van een risico- en/of woonlastenverzekering aan te raden is, helpen wij je bij het afsluiten ervan. We houden niet van verrassingen achteraf. De kosten voor bemiddeling van (max.) 2 verzekeringen zijn onderdeel van de totaalprijs.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor alle duidelijkheid: als je hier je mailadres en telefoonnummer achterlaat zit je nergens aan vast.

  Mailadres*

  Telefoonnummer*