085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Neem zelf het stuur in handen!

Centraal Station Hypotheken helpt je graag op een manier die bij jou past. Als jij iemand bent die graag zelf het stuur in handen heeft en al weet hoe je je hypotheek wilt hebben, kun je bij ons zelf je hypotheek afsluiten. Jij vertelt welke hypotheekvorm je wilt afsluiten en bij welke bank en wij zorgen ervoor dat je korte tijd later bij de notaris zit om de hypotheekakte te ondertekenen.

 

 • Gratis oriĆ«nterend gesprek
  Tijdens het eerste gesprek is er voor jou alle gelegenheid om je vragen te stellen en kijken we of er een klik is. We kunnen je op basis van globale gegevens een indicatie geven van de mogelijkheden.
 • Beperkte inventarisatie
  We vragen alleen de meest noodzakelijke dingen. Alleen datgene wat wij of de geldverstrekker nodig hebben om de hypotheek te regelen, willen we van je weten.
 • Analyse betaalbaarheid nu, bij pensioen en bij overlijden
  Je zit zelf aan het stuur, maar je staat er niet alleen voor. Wij toetsen of de hypotheekconstructie nu en straks betaalbaar is.
 • Stukken digitaal aanleveren
  De geldverstrekker wil een aantal documenten van je ontvangen. Die stukken kun je ons als PDF-bestanden aanleveren.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor alle duidelijkheid: als je hier je mailadres en telefoonnummer achterlaat zit je nergens aan vast.

  Mailadres*

  Telefoonnummer*