085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Altijd de laagste lasten! En geen omkijken naar je belastingaangifte.

Lekker gevoel als je zeker weet dat je altijd de laagste lasten betaald. Toch? Met een abonnement van CS Hypotheken ben je daar zeker van. Wij rekenen dagelijks de rentetarieven van alle (!!) banken door en vergelijken die met de lasten van jouw hypotheek. Als er voordeel te behalen is, checken we nog de bijkomende kosten en als er dan onderaan de streep een besparing mogelijk is, laten wij je dat weten. Dat wil je!

Ook fijn als je geen omkijken hebt naar je jaarlijkse belastingaangifte. Dat treft. Dat regelen wij ook voor je in hetzelfde abonnement. Wat doe je liever? Uren naar je PC staren en dan nog niet zeker weten of je het goed gedaan hebt. Of aan ons overlaten?

De abonnementen van CS Hypotheken!
Ken je onze abonnementen al? Nee. Maak er hieronder kennis mee. Afsluiten doe je via het formulier onderaan deze pagina.

Wil je meer weten? Bel of mail ons.

Ja, ik wil altijd de laagste lasten!

Yep, count me in. Ik wil niet teveel betalen en kies voor het gemak van een onderhoudsabonnement. Of ik ook gebruik wil maken van de belastingaangifteservice en korting wil op het volgende advies, kies ik hieronder.

    Je naam*

    Mailadres*

    Telefoonnummer

    Toelichting