085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

We doen alles via telefoon en mail!

Waarom nog afspreken op een kantoor om mee te kijken hoe een adviseur naar zijn scherm aan het kijken is? Bij ons hoef je geen vrij meer te vragen voor een gesprek met je hypotheekadviseur.

 

Wij doen alles via telefoon en mail. Wel zo handig. We hebben gemerkt dat we veel vaker contact met onze klanten hebben, vanwege de laagdrempeligheid van onze afspraken.

telefoonBel voor meer informatie met 085 – 004 10 85

We helpen je graag. Het eerste oriĆ«nterende gesprek is altijd gratis. Bel voor meer informatie met 085 – 004 10 85 of vul het formulier hieronder in. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Het team van CSH

We helpen graag. We hebben een team van specialisten voor je klaar staan om jouw hypotheekvraag zo snel en efficient mogelijk te kunnen beantwoorden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met het team van Centraal Station Hypotheken.
  • Centraal Station Hypotheken
    Velhorstlaan 9
    3207 ZM Ā SPIJKENISSE
  • Centraal Station is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63607409
  • Aan ons is door de Autoriteit Financiele Markten vergunning verleend onder nummer 12040753
  • Wij zijn aangesloten bij KiFiD. Aansluitnummer 300.015365. Lees hier meer over onze klachtprocedure.
  • In ons dienstverleningsdocument lees je precies wat je van ons kunt verwachten. Raadpleeg ze hier.
  • Onze adviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur. Om kennis up-to-date te houden volgen zij het permanente educatieprogramma van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs boven op de wettelijk verplichte programma’s.