085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Wel de lusten niet de lasten...

Innovatief concept voor (freelance) hypotheekadviseur!

Volledige focus op klantadvies! 

Zeg eens eerlijk: waar ben jij het beste in en wat vind je het leukste om te doen? Geniet je van de gesprekken met je klant het maken van een passende financieringsoplossing of ben je op z’n sterkst bij het compliant maken van je hypotheekdossier. Wij denken dat je zonder na te denken voor het eerste hebt gekozen, terwijl je als hypotheekadviseur een flink deel van je tijd bezig bent met het completeren van je dossier.  

Vanaf nu kun je eenvoudig -en lucratief- een einde maken aan situaties zoals hierboven beschreven. Hoe? Door samen te werken met Centraal Station Hypotheken. Wij zijn een jong en innovatief hypotheekconcept en zorgen ervoor dat jij als adviseur weer gaat doen waar je goed in bent: klantadvies. De rest nemen wij graag uit handen.

#1 –  We helpen je met het vinden van klanten;
#2 –  Je maakt gebruik van eenvoudig te gebruiken adviessoftware;
#3 –  Toegang tot een groot assortiment geldverstrekkers;
#4 –  Wij hebben contact met de geldverstrekker en completeren jouw dossiers;
#5 –  Geen zorgen over klantbehoud!

Persoonlijke marketing

We ondersteunen je bij het vinden van klanten. We maken een campagne op maat voor je en verzorgen een persoonlijke webpagina met rekentools. Jouw prospects kunnen op jouw pagina zelf berekenen of de hypotheek haalbaar is en of oversluiten interessant is.Je leunt mee op de social media van CS Hypotheken.

Hier zie je een voorbeeld van de persoonlijke webpagina van een met ons samenwerkende adviseur.

N

Onafhankelijk advies

We ondersteunen je bij je advisering. Je maakt gebruik van onze adviessoftware en via het online klantdossier betrek je de relatie bij je advies en het klantprofiel.

Je krijgt via ons toegang tot een breed assortiment geldverstrekkers. Je hebt rechtstreeks toegang tot banken; offertes vraag je eenvoudig aan via onze adviessoftware.

Completeren dossier

CS Hypotheken neemt contact op met de relatie om ontbrekende stukken op te vragen en in het dossier van de geldverstrekker te hangen.

We monitoren de datum van het verlopen van de ontbindende voorwaarden en uiteraard houden we ook de transportdatum voor je in de gaten. Communicatie hierover met jouw relatie, zien we als een belangrijk middel voor klanttevredenheid.

Loyale klant

Op Advieskeuze.nl meten we de klanttevredenheid. We doen alles voor een tevreden klant. Dat stopt niet bij het passeren van de akte. Ook -of misschien wel: juist- na het passeren van de akte kun je als hypotheekadviseur het verschil maken.

Wij garanderen je relatie dat hij nooit teveel betaalt. Dagelijks rekenen wij zijn hypotheek door en op het moment dat oversluiten interessant is, informeren we jou hierover.

Samenwerken iets voor jou?

Wil jij volledig ondersteund worden en je volledig richten op je klant, dan is samenwerken met CS Hypotheken wellicht iets voor jou. In verschillende regio’s in Nederland hebben we ruimte voor samenwerking.

Voldoe je aan onderstaande criteria neem dan contact met ons op.

  • Je hebt (aantoonbare) ervaring als zelfstandig werkend hypotheekadviseur;
  • Je hebt je WFT Hypothecair krediet behaald en volgt het PE-programma;
  • Je bent bereid om het maximale te doen om een klanttevredenheid van 110% na te streven;
  • Je kunt loslaten: na het advies laat je ‘jouw collega’s van CS Hypotheken’ het dossier completeren en begeleiden naar de notaris;
  • Je houdt van gemak: CS Hypotheken zorgt voor adviessoftware en toegang tot de markt, wij factureren jouw relatie en zorgen dat jij jouw deel overgemaakt krijgt.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op over samenwerken. We vertellen graag over de voordelen van samenwerking voor jou en jouw relaties. Vul het formulier hieronder in of bel met Lambert Becks. Lambert is bereikbaar via 084-8685262.

We helpen graag. We hebben een team van specialisten klaar staan om de financieringsvragen van je relaties zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen beantwoorden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met het team van Centraal Station Hypotheken.