085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Jouw knooppunt bij de financiering van je woning

Als je op het punt staat een hypotheek af te sluiten komt er veel op je af. Welke hypotheekvorm? Welke bank of geldverstrekker? Moet je er een verzekering bij afsluiten? Ga je naar een onafhankelijk adviseur of naar een accountmanager van de bank? Er moet een taxatie gemaakt worden door een taxateur. Je krijgt met een notaris te maken. Bij Centraal Station Hypotheken sta je er niet alleen voor: we doen het samen. Jouw adviseur is je aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Je adviseur begeleidt je tijdens het hele proces, bewaakt alle termijnen en houdt de regie.

Snel

We zorgen ervoor dat je in zo kort mogelijke tijd bij de notaris zit. Onze werkwijze borgt dat we geen tijd verliezen. Onze gesprekken voeren we telefonisch waarbij we er voor zorgen dat je op je eigen computer mee kunt kijken naar het scherm van je adviseur. Door deze werkwijze hebben we vaker en sneller contact met je.

Afhankelijk

We willen niet onafhankelijk zijn. We staan naast jou, zitten nergens tussen en komen alleen maar op voor jouw belangen. We werken daarbij samen met een groot aantal geldverstrekkers en banken, o.a. ING Bank, Rabobank, Aegon, Delta Lloyd, NIBC, Hypotrust, a.s.r., Woonfonds, Florius, Syntrus Achmea, Tellius en Lloyd’s Bank.

Vaste prijzen

Je kunt op drie manieren met ons samenwerken. Veel zelf doen, advies en bemiddeling aan ons overlaten en bij het meest uitgebreide pakket regelen wij ook taxatie en verzekeringen voor je.  Geen verrassingen achteraf door aanvullende kosten. Wij werken met vaste tarieven. Het goedkoopste pakket kost € 995, voor de meest uitgebreide variant  brengen we € 1.995 in rekening. Ondernemers betalen € 2.895, inclusief een analyse van het ondernemersinkomen.

 

 

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor alle duidelijkheid: als je hier je mailadres en telefoonnummer achterlaat zit je nergens aan vast.

    Mailadres*

    Telefoonnummer*