085-004 10 85 info@cshypotheken.nl
knooppunt
Jouw knooppunt voor de financiering van je woning
Image is not available
aangeschaft-beeld-csh-1
Shadow

Erkend Financieel AdviseurOp een Centraal Station komen alle lijntjes samen. Het is een knooppunt. Zo is het ook bij Centraal Station Hypotheken. Bij ons komt alles samen. De makelaar, notaris, taxateur, verzekeraar en geldverstrekker. Wij helpen jou om het (kopen en) financieren van je woning soepel te laten lopen.

Moeten we zoveel mogelijk uit handen nemen of wil je zelf zaken oppakken? We doen het samen op een manier die bij jou past, maar we doen het vooral snel en makkelijk. We verliezen geen tijd met bezoeken aan kantoor. Wij zijn makkelijk bereikbaar via telefoon en mail. Je kunt je hypotheek afsluiten zonder je eigen huis te verlaten.

CS Hypotheken in vijf steekwoorden: #vriendelijk #hoge waardering #thuis #alle banken #laagste rente

Hoeveel kun jij lenen?

Snel en eenvoudig inzicht in de mogelijkheden bij alle geldverstrekkers.

Hoeveel risico loop jij met aflossingsvrij?

Los jij je hypotheek af? Hoeveel risico loop jij met aflossingsvrij? Ontvang snel -en gratis- inzicht in de risico’s.

Bespaar op je risicoverzekering

De premies zijn fors goedkoper geworden. Verzekeraars zijn het vergeten je te vertellen. Bereken hier je besparing.

We zoeken altijd naar de laagste rentes voor jou!

Omdat we met alle banken samenwerken, hebben wij altijd de laagste rentes.Altijd! Check welke rente we jou kunnen bieden en neem contact op met onze adviseur. We nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Liever een compleet renteoverzicht? Klik hier voor ons volledige renteoverzicht.

Het laagste adviestarief en de beste waardering!

Wij adviseren voor alle banken. Onze adviseurs gaan altijd op zoek naar de laagste rente in jouw specifieke situatie. Een service die hoog gewaardeerd wordt. Kijk maar eens op Advieskeuze, de waarderingssite van de Consument, naar de reviews die we van onze relaties kregen.

We helpen jou bij het afsluiten van je hypotheek op een manier die bij jou past. Zeg het maar, hoe wil je met ons de reis aangaan: wil je zelf het stuur in handen hebben, ga je voor een goed advies of kies je voor de 1e klas service?

2e klas service

We verwachten dat jij weet wat je wilt, dat je je ingelezen hebt en ons vertelt welke hypotheek we voor je moeten aanvragen.

Natuurlijk toetsen wij de hypotheek van je keuze en denken graag met je mee, maar jij hebt het stuur in handen.

Vaste prijs € 995

meer weten

1e klas service

Je krijgt de service die je in de meest luxe coupe mag verwachten. We kijken uitgebreid naar je hypotheekverleden en nemen alle fiscaliteiten mee in het hypotheekadvies. We adviseren je over je sitatie bij pensionering, overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en bij werkloosheid.

We nemen je veel werk uit handen. Niet alleen bij het verzamelen en aanleveren van alle documenten, maar we vragen ook direct de (risico)verzekering en woonlastenverzekering voor je aan.

Vaste prijs € 1.995

meer weten

Business Class

Speciale service voor ondernemers. We stellen een financieringsplan voor je woning op en stemmen het af met je accountant.

Uiteraard kun je op ons rekenen voor de begeleiding van de aanvraag tot de notaris, inclusief afsluiten van verzekeringen. Omdat jij het al druk genoeg hebt…

Vaste prijs € 2.895

meer weten

telefoonBel voor meer informatie met 084 – 86 85 262

We helpen je graag. Het eerste gesprek is altijd gratis. Bel ons voor meer informatie of vul het formulier hieronder in. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Kennismaken?

We helpen graag. We hebben een team van specialisten voor je klaar staan om jouw hypotheekvraag zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen beantwoorden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met het team van Centraal Station Hypotheken.