085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Dienstverlening makelaardij uitbreiden zonder extra inspanning

Maak kennis met innovatief hypotheekconcept!

Meer regie, snelle doorloop en loyale klant door samenwerking 

Herken je het volgende? De woning is verkocht, succesje gevierd met de verkoper en dan begint het lange wachten. Koper heeft ontbindende voorwaarden voor financiering en/of NHG bedongen en verkoper begint al aardig nerveus te worden. Verrast worden op het laatste ogenblik is het laatste wat je wilt. Het vooruitzicht om jouw verkoper het nieuws te vertellen dat de koop ontbonden gaat worden, maakt je niet vrolijk.

Vanaf nu kun je eenvoudig -en lucratief- een einde maken aan situaties zoals hierboven beschreven. Hoe? Door samen te werken met Centraal Station Hypotheken. Wij zijn een jong en innovatief hypotheekconcept en zorgen ervoor dat je als makelaar met een gewaardeerde dienstverlening meer regie krijgt in het aan- en verkoopproces.

Snellere doorloop

Afspraken maken om bij de hypotheekadviseur langs te gaan behoort tot de verleden tijd. De adviseurs van CS Hypotheken maken gebruik van een efficiënt en gestroomlijnd adviesproces. Kopers regelen thuis ‘vanaf de bank’ de financiering van hun woning en worden daarbij volledig ondersteund van ervaren hypotheekadviseurs.

Koper neemt laagdrempelig contact op mijn zijn adviseur via mail, telefoon en via webcam. Koper en adviseur werken samen in hetzelfde online dossier. Documenten verzamelen we online en delen we rechtstreeks met geldverstrekkers. Gevolg: besparing van tijd en verkorting van het aan- en verkoopproces.

Loyale klant

Jij brengt kopers in contact met de adviseur van CS Hypotheken. Klanten waarderen onze dienstverlening hoog. Die tevredenheid over het proces, de ondersteuning en onze tarieven straalt op jouw kantoor af.

Op Advieskeuze, de reviewsite van Consumentenbond, scoren we gemiddeld een
Banner Advieskeuze.nl

Lucratief verdienmodel

We maken samenwerken met ons extra aantrekkelijk voor je. We versnellen het aan- en verkoopproces en bieden je meer regie. We waarderen het dat je jouw relaties aan ons doorverwijst en belonen je daar graag voor.

We bieden je een lucratief verdienmodel. Zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Meer weten? Neem contact op. Vul het formulier hieronder in of bel met Lambert Becks, manager kwaliteit en tevredenheid.

Lambert is bereikbaar via 084 – 86 85 262.

Meer weten over samenwerken met CSH?

Neem gerust contact op. We vertellen graag over de voordelen van de samenwerking voor jouw kantoor en jouw relaties. Vul het formulier hieronder in of bel met Lambert Becks. Lambert is bereikbaar via 084-8685262.

We helpen graag. We hebben een team van specialisten klaar staan om de financieringsvragen van je relaties zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen beantwoorden. Klik op de button hieronder om kennis te maken met het team van Centraal Station Hypotheken.