085-004 10 85 info@cshypotheken.nl
Vanaf nu: Rabobank bij CS Hypotheken

Vanaf nu: Rabobank bij CS Hypotheken

Je kent Centraal Station Hypotheken als onafhankelijk hypotheekadviseur zonder fratsen. Via ons kun je de producten van nagenoeg alle banken en hypotheekverstrekkers verkrijgbaar. Uitzondering was daarbij -tot vandaag- Rabobank. Met gepaste trots maken we bekend dat wij door Rabobank geselecteerd zijn als partner. Vanaf vandaag kun je ook hypotheken van Rabobank bij ons verkrijgen.

Dat is een welkome aanvulling van ons toch al uitgebreide assortiment geldverstrekkers. Je kon al bij ons terecht voor advies over en afsluiten van ABN Amro, ING Bank, Aegon, Centraal Beheer, Delta Lloyd, Hypotrust, NIBC Munt Hypotheken, Attens, Syntrus Achmea, Woonfonds, Florius, IQWOON, tellius, Lloyds Bank, bijBouwe en Vista Hypotheken.

Meer weten? Neem contact op via 084 – 86 85 262 of per mail via info@cshypotheken.nl.

Meer mogelijkheden NHG-hypotheek voor ondernemer

Meer mogelijkheden NHG-hypotheek voor ondernemer

Goed beschouwd is het merkwaardig. Ondernemers moeten de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar overleggen bij het aanvragen van een hypotheek. De hypotheekacceptant onderwerpt de jaarstukken aan een kritisch onderzoek. Negatief eigen vermogen? Streep door de aanvraag. Als een medewerker van die ondernemer een hypotheek aanvraagt, is de handtekening van de ondernemer onder een werkgeversverklaring opeens voldoende om de aankoop van de woning van werknemer te financieren. Hypotheken met NHG worden vanaf nu makkelijker bereikbaar voor ondernemers.

NHG introduceert de Inkomenverklaring Ondernemer. Ondernemers die minimaal 12 maanden actief zijn kunnen hiervan gebruik maken. De inkomenverklaring is gebaseerd op de verdiencapaciteit. Het maakt niet uit in welke contractvorm iemand zijn inkomen verdient. Ondernemers kunnen op dit moment terecht bij ASR, Aegon, NIBC Direct, Lloyd’s Bank en Munt Hypotheken om een woning tot € 265.000 te financieren. Later zullen andere banken volgen.

Eerder introduceerde NHG al de Inkomensverklaring zzp’ers, waarmee zzp’ers na 12 maanden in aanmerking kwamen voor een hypotheek met NHG. Inmiddels hebben ruim 1.700 startende zzp’ers van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. De uitbreiding naar de Inkomensverklaring Ondernemers, maakt dit ook mogelijk voor ondernemers met andere bedrijfsvormen, zoals een VOF, CV, Maatschap, BV of NV.

Ben je ondernemer en wil je meer weten? Neem contact op met de hypotheekadviseur van CS Hypotheken. Bel met 084 – 86 85 262 of mail met info@cshypotheken.nl.

Nieuw in assortiment: Vista Hypotheken

Nieuw in assortiment: Vista Hypotheken

Nieuwe partners CS Hypotheken

CS Hypotheken betrekt de producten van nagenoeg alle banken en hypotheekverstrekkers in haar advies. Dat levert forse renteverschillen op. Al even geleden hebben we de producten van Argenta en Centraal Beheer aan ons assortiment toegevoegd.

Met ingang van vandaag mogen we ook adviseren en bemiddelen voor Vista Hypotheken. Vista Hypotheken is het nieuwe label dat Rabobank in de markt aan het zetten is. Rabobank kiest voor Vista exclusief voor de onafhankelijke hypotheekadviseur. Vista wil zich onderscheiden door rentes en vriendelijke voorwaarden. Dat uit zich o.a. in een automatische verlaging van de rente als de waarde van het pand stijgt of de hoogte van de lening afneemt.

CS Hypotheken is trots dat zij tot de eerste groep adviseurs behoort die aan de slag mag met Vista Hypotheken. Klik hier voor een volledig renteoverzicht van alle geldverstrekkers.

Het gevaar van een aflossingsvrije hypotheek

Het gevaar van een aflossingsvrije hypotheek

Het is al langer bekend, toch is er pas echt aandacht voor de gevaren van een aflossingsvrije hypotheek sinds Tros Radar er een paar dagen geleden in haar uitzending aandacht aan besteedde.

De naam aflossingsvrije hypotheek is misleidend. Natuurlijk moet de lening afgelost worden. Een betere naam zou zijn: hypotheek met uitgestelde aflossing. Wanneer de lening afgelost moet worden is afhankelijk van het contract met de bank. De meeste contracten zijn in het verleden gesloten met een termijn van dertig jaar. Na afloop moet dan afgelost worden. Omdat de fiscale aftrek ook een termijn van 30 jaar kent, komen aflossing en verlies van belastingvoordeel tegelijkertijd. Daar komt vaak nog bij dat het inkomen op pensioenleeftijd ook nog een stuk lager is. Een gevaarlijke mix van factoren die -terecht- voor veel onrust zorgt.

CS Hypotheken brengt de gevolgen van een aflossingsvrije hypotheek graag voor je in kaart en bespreekt hoe we de hypotheek kunnen inpassen in een gedegen financieel plan.

Meer weten? Bel of mail met Mara Felesia. Zij is bereikbaar via 084 -86 85 262 of via info@cshypotheken.nl.

ZZP’er krijgt makkelijker hypotheek

ZZP’er krijgt makkelijker hypotheek

Goed nieuws voor ZZP’ers: niet alleen worden de regels rond de Wet DBA (tijdelijk?) opgeschort, ook banken zien in dat ZZP’ers geen risico vormen bij het krijgen van een hypotheek. Met ingang van heden kan CS Hypotheken een hypotheek regelen voor ZZP’ers die nog niet de jaarcijfers van drie jaar kunnen overleggen. 

Een aantal banken gaan voor een periode van 6 maanden een pilot beginnen. Gedurende de pilotfase kunnen ZZP’ers die minimaal één jaar staan ingeschreven bij de KvK en daarvoor minimaal één jaar in loondienst gewerkt hebben, een hypotheek aanvragen. De hypotheekadviseur van CS Hypotheken begeleidt het gehele proces.

Hoewel er net een kleine rentestijging is geweest, staat de rente nog steeds ongekend laag. Voeg dat samen met deze pilot en de mogelijkheden voor een hypotheek worden almaar groter. Meer weten? Neem contact op via 084 – 86 85 262 of via info@cshypotheken.nl.

Verdien je vakantiebudget terug

Verdien je vakantiebudget terug

Klinkt goed. Niet? Zonder een flauwe quiz te doen en zonder saaie facebookacties te liken. En niet alleen het vakantiebudget voor dit jaar is te verdienen. Maar vanaf nu jaarlijks. Als dingen te mooi klinken om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Dit keer niet.

De hypotheekrente staat ongekend laag. Dat hoor je al een tijdje in de media, maar niemand vertelde je dat dat ook interessant is als je geen plannen hebt om een woning te kopen. Door je hypotheek over te sluiten naar de huidige lage rente, bespaar je fors geld.

Als je de rente nu voor 10 jaar vastzet, worden er rentes aangeboden vanaf 1,6%. Hoe hoog de rente in jouw situatie is, is van een aantal factoren afhankelijk. Geldverstrekkers bieden de mogelijkheid om de hypotheekrente tussentijds aan te passen. Als je bereid bent een boete te betalen, ga je direct de lage rente betalen. De meeste banken kennen inmiddels ook rentemiddeling, waardoor je zonder boete te betalen een lage rente krijgt en geld overhoudt voor een droomreis.

Wil je precies weten wat er met jouw hypotheek mogelijk is? Laat dan een hypotheekadviseur van CS Hypotheken naar jouw specifieke situatie kijken en doorberekenen welk voordeel je kunt behalen door tussentijds de rente aan te passen. Tijdens een telefoongesprek van een paar minuten, kunnen we je al een indicatie geven van de besparingsmogelijkheden. Dit informatief gesprek kost je niets.

Je kunt ook zelf even checken of er voor jou mogelijkheden zijn om je vakantiebudget op te krikken. Kijk hier voor een snelle berekening.

Weer nieuwe geldverstrekker

Weer nieuwe geldverstrekker

Eerder introduceerden we al de samenwerking met Venn Hypotheken en Tellius. Met ingang van vandaag neemt CS Hypotheken de producten van BijBouwe en IQWOON (zeg: ik woon) in haar advisering mee.

IQWOON heeft een aantal goede productkenmerken, zoals offertegeldigheid van vier maanden, gratis te verlengen met 4 maanden, laagste rentecheck, de mogelijkheid om 20% boetevrij af te lossen, een flexibele meeneem- en doorgeefregeling, automatische risicoklasse aanpassing en het kunnen meefinancieren van energiebesparende voorzieningen tot
106% van de marktwaarde van de woning.

Mara Felesia over CS Hypotheken

Mara Felesia over CS Hypotheken

Mara werkt al haar hele leven in de financiële dienstverlening. Altijd was hypotheekadvies haar hoofdtaak. Hoewel de wereld om haar heen veranderde, zag ze dat hypotheekadvies bleef zoals het was. “Lange gesprekken en dikke dossiers lijkt de norm te zijn in hypothekenland. Daar wil ik graag een eind aan maken. Ik weet goed hoe ik het georganiseerd wil hebben voor mijn klanten en heb daarbij de hulp ingeroepen van Lambert. Lambert ken ik nog van een periode bij een eerdere werkgever. Toen ik hem benaderde was hij enthousiast over het idee. Samen zijn we eigenwijs en willen we het beste voor onze relaties.“

Mara is een adviseur die zich kan vastbijten in een dossier. “Dat klopt. Als ik vermoed dat de hypotheek haalbaar is en de acceptant van de bank denkt daar anders over, zet ik alles op alles om de hypotheek toch rond te krijgen. Ik vind dat ik dat verplicht ben naar mijn klant die mij het vertrouwen heeft gegeven om zijn hypotheek rond te krijgen. Als het dan toch lukt, ben ik blij en trots tegelijk.”

Lambert Becks over CS Hypotheken

Lambert Becks over CS Hypotheken

“Toen Mara en ik spraken over CS hypotheken wilden we een onderneming neerzetten die het gemak van de klant voorop stelt. We zagen direct de meerwaarde van alle nieuwe media. Waarom een afspraak maken en naar kantoor komen als je gewoon vanaf je bank contact met ons kan hebben? Vanuit die gedachte hebben we CS hypotheken opgericht. Een knooppunt waar alle lijntjes rondom de hypotheek samenkomen. Eenvoudig, laagdrempelig en snel.”

Lambert vervolgt: “Communicatie verandert. En daar spelen we op in. Contact vindt bij ons plaats via mail, telefoon en via de computer. Op een eenvoudige manier kun je vanuit je eigen huis meekijken op het scherm van de adviseur. Als je dan iets nodig hebt, heb je het ook meteen bij de hand. Zo verkorten we de lijntjes en versnellen we processen. En de klant weet sneller en beter waar hij of zijn aan toe is bij het af- of oversluiten van een hypotheek. Ook ondernemers kunnen we vrij snel inzicht geven in de mogelijkheden. Dat doen we door intensieve samenwerking met de accountant.”

Lambert Becks heeft zich, sinds de verkoop van zijn financieel advieskantoor in 2008 bezig gehouden met het bouwen van innovatieve ondernemingen. “Al die ervaring gebruiken we bij CS hypotheken om verrassende service te combineren met een scherpe prijs. Het is mooi om dat terug te zien in de reacties van klanten. Op Advieskeuze scoort onze dienstverlening erg hoog!”

Nieuwe geldverstrekkers bij CSH

Nieuwe geldverstrekkers bij CSH

Het toch al ruime assortiment geldverstrekkers van CS Hypotheken is onlangs weer uitgebreid. Venn Hypotheken en Tellius zorgen ervoor dat we nog meer mogelijkheden hebben om een passende hypotheek voor jou te vinden. Venn Hypotheken is een relatief jonge speler op de Nederlandse hypothekenmarkt. Vooral voor hypotheken onder NHG-condities kan Venn uiterst scherpe rentes bieden. Tellius is een nieuw merk van Syntrus Achmea.

Naast deze nieuwkomers bieden we natuurlijk ook producten van meer bekende partijen als ING Bank, Aegon, Delta Lloyd, Woonfonds Hypotheken, asr en Florius. De rentetarieven en voorwaarden van Hypotrust, NIBC, Argenta en Lloyd’s Bank zijn ook zeker de moeite waard. Overleg met onze adviseur welke geldverstrekker het meest passende aanbod doet.