084 - 86 85 262 info@cshypotheken.nl

Het team van CS Hypotheken staat voor je klaar

Het team van Centraal Station Hypotheken staat voor jou klaar.We stellen ons graag aan je voor.

We zetten alles in om jouw hypotheek zo snel mogelijk voor je te regelen. Om geen tijd te verliezen doen we zo veel mogelijk telefonisch, per mail of via de webcam. Doordat we geen dure ruimte huren op winkellokaties kunnen we onze tarieven laag houden.

Mara Felesia

Erkend financieel adviseur

Mara kun je gerust een dossierkauwer noemen. De acceptatievoorwaarden van geldverstrekkers kent ze op haar duimpje. Als ze ergens denkt een gaatje te zien, vreet ze zich vast in het dossier om de zaak rond te krijgen. Dat leidt voor haar klanten nogal eens tot verrassende oplossingen.

[t] 06 – 419 78 177[e] mara@cshypotheken.nl

>> meer over Mara

 

John Hoogstad

Erkend financieel adviseur

John is een ervaren, zelfstandig hypotheekspecialist. John staat 24/7 klaar voor zijn klanten. “Daar hebben ze recht op, het gaat om de belangrijkste aankoop uit hun leven”, aldus John. John is op zijn best in lastige dossiers: “als anderen het niet voor elkaar krijgen, begint voor mij de uitdaging”.

[t] 06 – 54 66 89 04[e] john@cshypotheken.nl

 

>> meer over John

Ton onder de Linde

hypotheekadviseur

Ton zal zich snel aan je voorstellen. Kom terug op deze pagina om het verhaal van Ton te lezen.

[t] 084 – 85 86 262[e] info@cshypotheken.nl

 

 

 

Marian van den Hout

Adviseur Ondernemersinkomen

Vanuit haar cijfermatige achtergrond is Marian steun en toeverlaat voor onze hypotheekadviseurs. Op de achtergrond vertaalt zij een reeks van jaarrekeningen in heldere, concrete cijfers, zodat geldverstrekkers makkelijker tot acceptatie kunnen overgaan.

[t] 084 – 86 85 262[e] info@cshypotheken.nl

Lambert Becks

Kwaliteit en klanttevredenheid

Belangrijkste taak van Lambert: zorgen dat de hypotheekadviseurs voldoende ondersteunt worden om kwaliteit te kunnen leveren, zodat onze klanten ons waarderen.

[t] 084 – 86 85 262[e] lambert@cshypotheken.nl

 

 

Neem contact op met ons