085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

John Hoogstad is een ervaren, zelfstandig hypotheekspecialist. Ervaren, zonder routineus te worden. Hij beseft maar al te goed wat het belang is van een kwalitatief degelijk hypotheekadvies. John staat 24/7 klaar voor zijn klanten. “Daar hebben ze recht op, het gaat om de belangrijkste aankoop uit hun leven”, aldus John. John is op zijn best in lastige dossiers: “als anderen het niet voor elkaar krijgen, begint voor mij de uitdaging”.

 

Tijdens een informatief kennismakingsgesprek krijg je inzicht in de mogelijkheden. Aan dat gesprek zijn geen kosten verbonden. Hij zet de mogelijkheden voor je op een rijtje. Als jij er van overtuigd bent dat de financiering van je woning bij John in goede handen is, neemt hij je zoveel mogelijk werk uit handen. Tot het moment dat je bij de notaris de handtekening onder de akte zet, staat John naast je. Zelfs daarna blijft hij betrokken en mag je op zijn hulp rekenen.

[e] john@cshypotheken.nl
Je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Daag John uit en leg jouw hypotheekvraag aan hem voor.

#hypotheek #johnhoogstad #schiedam

 

 

Lagere lasten

De rente staat laag. Ongekend laag. Heb je je hypotheek meer dan twee jaar geleden afgesloten, dan is de kans groot dat je flink kunt besparen op je hypotheeklasten.

We maken het je graag makkelijk en hebben een rekentooltje gemaakt waarmee je eenvoudig zelf kunt berekenen of oversluiten jou voldoende voordeel oplevert.

Klik hier om zelf je voordeel te berekenen.

Nieuwe woning kopen

Of het nu gaat om je eerste woning of om een verhuizing naar een andere koopwoning, John helpt je graag.

Hij begeleidt je bij de aankoop en financiering van je woning.

Wil je weten hoeveel hypotheek je nodig hebt voor de aankoop van je nieuwe woning en wil je weten of die financiering haalbaar is, maak hier zelf je berekening.

Renteoverzicht

Als je hier klikt, kun je zelf checken welke geldverstrekker je het beste aanbod doet.

Bepaal zelf hoeveel je betaalt. Vanaf € 995.

We houden niet van verrassingen achteraf en we denken dat jij ook liever vooraf zekerheid hebt over de kosten voor hypotheekadvies. We werken daarom met vaste tarieven.Een vaste prijs voor vastgestelde dienstverlening.

Jij kiest hoeveel je ons laat doen en wat je zelf wil doen. Daarmee bepaal je zelf hoeveel je kwijt bent aan onze ondersteuning.

Meer over de tarieven van Centraal Station Hypotheek lees je hier.

 

Wij adviseren voor alle banken!

 

Nou bijna alle banken. De adviseurs van Centraal Station Hypotheken adviseren en bemiddelen voor nagenoeg alle banken en geldverstrekkers. Het is niet meer nodig om zelf langs banken, shops en geldverstrekkers te gaan om het beste aanbod te krijgen.

De adviseurs hebben zicht op de voorwaarden en rentes van alle banken en selecteren het aanbod dat het best bij jouw persoonlijke situatie past. Uiteraard kijken ze daarbij niet alleen naar de laagste maandlasten. Ook de acceptatiecriteria en de snelheid waarmee wij een hypotheek bij de bank rond kunnen krijgen spelen daarbij ook een rol.

Neem contact op met John Hoogstad