085-004 10 85 info@cshypotheken.nl
Mara kun je gerust een dossierkauwer noemen. De acceptatievoorwaarden van geldverstrekkers kent ze op haar duimpje. Als ze ergens denkt een gaatje te zien, vreet ze zich vast in het dossier om de zaak rond te krijgen. Met banken bespreekt ze de opties om jouw hypotheek toch geregeld te krijgen. Dat leidt voor haar klanten nogal eens tot verrassende oplossingen.
Tijdens een informatief kennismakingsgesprek krijg je inzicht in de mogelijkheden. Aan dat gesprek zijn geen kosten verbonden. Mara zet de mogelijkheden voor je op een rijtje. Als jij er van overtuigd bent dat de financiering van je woning bij Mara in goede handen is, neemt zij je zoveel mogelijk werk uit handen. Tot het moment dat je bij de notaris de handtekening onder de akte zet, staat Mara naast je. Zelfs daarna blijft zij betrokken en mag je op haar hulp rekenen.
Mara werkt inmiddels zo’n 20 jaar in de financiële wereld. Ze heeft gezien hoe het (niet) moet en ziet mogelijkheden om het anders en beter te doen. Ze is (mede)oprichter van Centraal Station Hypotheken.

[e] mara@cshypotheken.nl
Je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Hypotheek oversluiten

De rente staat laag. Ongekend laag. Heb je je hypotheek meer dan twee jaar geleden afgesloten, dan is de kans groot dat je flink kunt besparen op je hypotheeklasten. We maken het je graag makkelijk en hebben een rekentooltje gemaakt waarmee je eenvoudig zelf kunt berekenen of oversluiten jou voldoende voordeel oplevert.Klik hier om zelf je voordeel te berekenen.

Nieuwe woning kopen

Of het nu gaat om je eerste woning of om een verhuizing naar een andere koopwoning, we helpen je graag.Onze adviseurs begeleiden je bij de aankoop en financiering van je woning. Wil je weten hoeveel hypotheek je nodig hebt voor de aankoop van je nieuwe woning en wil je weten of die financiering haalbaar is, maak hier zelf je berekening.

Renteoverzicht

We hebben de hypotheekrentes voor je op een rijtje gezet. Als je hier klikt, kun je zelf checken welke geldverstrekker je het beste aanbod doet.

Bepaal zelf hoeveel je betaalt

We houden niet van verrassingen achteraf en we denken dat jij ook liever vooraf zekerheid hebt over de kosten voor hypotheekadvies. We werken daarom met vaste tarieven.Een vaste prijs voor vastgestelde dienstverlening.

Jij kiest hoeveel je ons laat doen en wat je zelf wil doen. Daarmee bepaal je zelf hoeveel je kwijt bent aan onze ondersteuning.

Meer over de tarieven van Centraal Station Hypotheek lees je hier.

 

Wij adviseren voor alle banken!

 

Nou bijna alle banken. De adviseurs van Centraal Station Hypotheken adviseren en bemiddelen voor nagenoeg alle banken en geldverstrekkers. Het is niet meer nodig om zelf langs banken, shops en geldverstrekkers te gaan om het beste aanbod te krijgen.

De adviseurs hebben zicht op de voorwaarden en rentes van alle banken en selecteren het aanbod dat het best bij jouw persoonlijke situatie past. Uiteraard kijken ze daarbij niet alleen naar de laagste maandlasten. Ook de acceptatiecriteria en de snelheid waarmee wij een hypotheek bij de bank rond kunnen krijgen spelen daarbij ook een rol.

Neem contact op met Mara Felesia