085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Je hebt geen plannen om te gaan verhuizen en kijkt met een jaloerse blik naar de hypotheekrentes van vandaag. Toen jij je hypotheek afsluit werden er nog veel hogere rentes gehanteerd. Jammer. Of toch niet? Ook jij kunt profiteren van de ongekend lage hypotheekrentes. Als je je hypotheek oversluit, profiteer je direct van lagere maandlasten. Hoe? Lees verder.

Wegen de kosten wel op tegen het maandelijkse voordeel?

Oversluiten brengt kosten met zich mee. Afhankelijk van je persoonlijke situatie moet de notaris een nieuwe hypotheekakte opmaken, moet de taxateur een nieuwe waardebepaling doen en betaal je CS Hypotheken voor het hypotheekadvies en de bemiddeling. Waarschijnlijk dat je huidige bank een boeterente bij in rekening brengt. Oversluiten is alleen interessant als het totaal van deze kosten fors lager is als het totale voordeel dat je per maand tijdens de nieuwe rentevastperiode gaat behalen. De kans is groot dat dat ook daadwerkelijk zo is. Ga maar na, de rente is nog nooit zo laag geweest als nu. De rente voor een rentevast periode van 10 jaar is al onder de 2%. Kijk hier voor actuele rentes of klik op het plaatje hiernaast voor een rente top5.

Ook voor jou interessant?

Het oversluiten van je hypotheek is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Als je antwoord ‘ja’ is op één van de hieronder gestelde vragen, raad ik je aan snel contact op te nemen.

  • betaal je meer dan 3% rente op je huidige hypotheek?
  • heb je nog een ‘woekerpolis’ naast je hypotheek?
  • heb je verbouwings- of aanpassingsplannen?
  • overweeg je een andere hypotheekvorm?

En nu?

We hebben een snelle rekentool voor je. Klik hier om zelf te berekenen of oversluiten aantrekkelijk voor je is.

Neem snel contact met ons op. CS Hypotheken begeleidt je bij het oversluiten van je hypotheek. Wij berekenen eerst of oversluiten ook voor jou interessant is. Als dat zo blijkt te zijn, helpen we je van A tot Z. Neem contact met ons op.