085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

We zijn een startend bedrijf met heel veel ervaring. Om jezelf op de kaart te zetten, is het van belang om positieve reviews van klanten te krijgen. Reviews of beoordelingen op Independer, Advieskeuze.nl of via een andere site worden of zijn steeds belangrijker. We hebben gekozen om onze adviezen te laten beoordelen via Advieskeuze.nl. Simpelweg omdat de Consumentenbond er bij betrokken is.

We zijn graag eerlijk: we hebben getwijfeld of we aan iedereen een beoordeling zouden gaan vragen of alleen aan ‘bevriende relaties’ waarvan we zeker denken te weten een positieve beoordeling te krijgen. Dat laatste gebeurd. Hoewel niet de bedoeling is het idee om op die manier het totaalcijfer van je beoordelingen te be├»nvloeden aantrekkelijk. Anderzijds willen we als nieuwe speler op de hypotheekmarkt ook zo snel mogelijk een representatief aantal beoordelingen kunnen tonen. Selectieve beoordelingen dragen dan niet bij aan dat streven.

Gelukkig hebben we ons hart laten spreken en hebben we alle rationele overwegingen even genegeerd. De eerste beoordelingen zijn binnen. Wow. Trots. Kijk eens hieronder. Hieronder zie onze pagina op advieskeuze.nl met daarop het totaalcijfer van onze waarderingen en de reacties van onze relaties. Blij mee.