085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Klinkt goed. Niet? Zonder een flauwe quiz te doen en zonder saaie facebookacties te liken. En niet alleen het vakantiebudget voor dit jaar is te verdienen. Maar vanaf nu jaarlijks. Als dingen te mooi klinken om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Dit keer niet.

De hypotheekrente staat ongekend laag. Dat hoor je al een tijdje in de media, maar niemand vertelde je dat dat ook interessant is als je geen plannen hebt om een woning te kopen. Door je hypotheek over te sluiten naar de huidige lage rente, bespaar je fors geld.

Als je de rente nu voor 10 jaar vastzet, worden er rentes aangeboden vanaf 1,6%. Hoe hoog de rente in jouw situatie is, is van een aantal factoren afhankelijk. Geldverstrekkers bieden de mogelijkheid om de hypotheekrente tussentijds aan te passen. Als je bereid bent een boete te betalen, ga je direct de lage rente betalen. De meeste banken kennen inmiddels ook rentemiddeling, waardoor je zonder boete te betalen een lage rente krijgt en geld overhoudt voor een droomreis.

Wil je precies weten wat er met jouw hypotheek mogelijk is? Laat dan een hypotheekadviseur van CS Hypotheken naar jouw specifieke situatie kijken en doorberekenen welk voordeel je kunt behalen door tussentijds de rente aan te passen. Tijdens een telefoongesprek van een paar minuten, kunnen we je al een indicatie geven van de besparingsmogelijkheden. Dit informatief gesprek kost je niets.

Je kunt ook zelf even checken of er voor jou mogelijkheden zijn om je vakantiebudget op te krikken. Kijk hier voor een snelle berekening.