085-004 10 85 info@cshypotheken.nl

Provisievrij je woonhuispakket afsluiten!

Centraal Station Hypotheken is niet alleen je knooppunt bij de financiering van je woning. Ook daarna maken wij het je graag makkelijk. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met alle leuke dingen van je woning. Met een paar klikken kun je hieronder zelf je woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering regelen. Provisievrij en we vergelijken automatisch de pakketten van verschillende verzekeraars voor je.

Toelichting:
Eénmalig brengen we € 125 fee in rekening voor het afsluiten van je verzekeringen. De premie van de verzekering is lager doordat wij de provisie uit de premie hebben gehaald. 

Bij CS Hypotheken heb je niet langer een ’tussenpersoon’ nodig om je verzekeringen af te sluiten of te beheren. Afsluiten doe je eenvoudig zelf via het formulier hiernaast. Zodra de polis geaccepteerd ontvang je toegangscodes van je eigen online polismap. Via de online polismap, kun je schades indienen en je schadedossier monitoren. Ook een wijziging voer je eenvoudig zelf door.  Mocht je deskundige hulp nodig hebben, dan staan wij voor je klaar.

Na het invullen van de gegevens vergelijken we de premies van een aantal verzekeraars en kun je zelf de verzekering van je keuze aanvragen.